ΤΟΠΙΚΑ

«Άμεσες ενέργειες και την άφιξη περισσότερων κλιμακίων για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο νησί»

«Άμεσες ενέργειες και την άφιξη περισσότερων κλιμακίων για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο νησί»
Ο δήμαρχος χωρίς να χάσει χρόνο ανέβηκε στην Αθήνα και ζήτησε έξτρα αστυνόμευση για το νησί

 

Χωρίς χρονοτριβή και βλέποντας τα προβλήματα της ασφάλειας να είναι σημαντικά, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς επισκέφτηκε τους κ. Λευτέρη Οικονόμου και το νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, με αντικείμενο την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στη Μύκονο ενόψει της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος τόνισε:
«
Η τουριστική περίοδος εξελίσσεται ιδιαίτερα θετικά για το νησί μας, κάτι που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ανάγκη της εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας.

Στη σημερινή συνάντηση έγινε απολύτως κατανοητή αυτή η ανάγκη, όπως και η σημασία της για τη διεθνή εικόνα της χώρας, κάτι που θα συνοδευτεί από άμεσες ενέργειες και την άφιξη περισσότερων κλιμακίων για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο νησί.

Με την ευκαιρία αυτή προσκάλεσα τους συνομιλητές μου να επισκεφθούν το νησί και τους ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον τους, ανανεώνοντας τη δέσμευσή μου για ουσιαστική στήριξη του έργου της Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.