ΤΟΠΙΚΑ

Αλέκος Κουκάς: «Θα σταθούμε όρθιοι, ξέρουμε να παλεύουμε οι Μυκονιάτες»

Αλέκος Κουκάς: «Θα σταθούμε όρθιοι, ξέρουμε να παλεύουμε οι Μυκονιάτες»
Για όλα τα θέματα μίλησε σε μια μεγάλη συνέντευξη στην ΕΡΑΣΠΟΡ ο Αλέκος Κουκάς και έβγαλε ειδήσεις

Σε μια μεγάλη συνέντευξη διάρκειας σχεδόν δεκαπέντε λεπτών στην δημόσια ραδιοφωνία ο αντιδήμαρχος της Μυκόνου Αλέκος Κουκάς μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν το νησί και έβγαλε μάλιστα και πολλές ειδήσεις για διάφορα θέματα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ  ΜΥΚΟΝΟ:

Είναι ένα θέμα αυτό του κορονοϊού που αφορά όλο τον πλανήτη.Στη Μύκονο έχουμε κρούσματα είμαστε όμως πανέτοιμοι και τα αντιμετωπίζουμε άμεσα.Ενηνερώνουμε τον κόσμο για όλα όσα συμβαίνουν.Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι γιατί  είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι που επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα.Θα έχουμε πρόβλημα στο νησί στον οικονομικό τομέα γιατί πράγματι πολλές επιχειρήσεις έχουν επηρεαστεί άμεσα.Θα σταθούμε όρθιοι όμως γιατί οι Μυκονιάτες ξέρουν να παλεύουν και να κερδίζουν τις μάχες.Με τον δήμαρχο μας μπροστάρη που συντονίζει όλο το έργο της δημαρχίας έχουμε αντιμετωπίσει την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

Υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία από όλους τοις παράγοντες της Μυκόνου να ενωθούμε και να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στις εθνικές κατηγορίες.Είμαστε στην φάση και στις διεργασίες του νομικού σκέλους της υπόθεσης.Δυνατοί επιχειρηματίες του νησιού δείχνουν πρόθεση να βοηθήσουν την ομάδα.Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα θελουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα που θα έχει στόχο καταρχήν την εύκολη παραμονή της στην Γ´Εθνική και αργότερα θα δούμε πως μπορούμε να πάμε παραπάνω.Μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε υποδομές και αθλητικούς χώρους και κατόπιν θα έρθουν τα υπόλοιπα.

Το μπάσκετ και αυτό είναι σε πολύ καλό δρόμο και είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα στην νέα προσπάθεια που θα κάνει στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή την νέα προσπάθεια.Προπονητής στην ομάδα του ποδοσφαίρου που επίσημη ονομασία της θα είναι ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ θα είναι ο Αντρέας Σκέντζος που ήταν ήδη στην ομάδα και θα πάρει τα ηνία να οδηγήσει την ομάδα στην Γ’Εθνική.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.