ΤΟΠΙΚΑ

Αγοραστή αναζητούν οι βίλες Αγούδημου στη Μύκονο

Αγοραστή αναζητούν οι βίλες Αγούδημου στη Μύκονο

Εκτός όμως από τα εναπομείναντα “ασημικά” της εφοπλιστικής οικογένειας Αγούδημου, αγοραστή μέσα από την οδό των πλειστηριασμών αναζητούν εκ νέου και 11 πολυτελείς βίλες με πισίνα, οι οποίες εντοπίζονται στην θέση Φωκός στην Άνω Μερά της Μυκόνου.

Πρόκειται για το project Armit villas το οποίο υλοποιήθηκε από τις εταιρείες Villas Armit και Artemis I LLC με έδρα την πολιτεία Ντελαγουέαρ των ΗΠΑ και την εταιρεία Delphi Athena LLC, με έδρα την Καλιφόρνια, οι οποίες εκπροσωπούνται στην χώρα μας μέσω υποκαταστήματος που διαθέτουν στην Αθήνα.

Οι κατοικίες, οι οποίες σχεδιάστηκαν από το αρχιτεκτονικό γραφείο ΑΚΚΜ, έχουν κατασκευαστεί κατά την χρονική περίοδο 2002-2009 ενώ ακολούθησαν τον δρόμο του πλειστηριασμού εξαιτίας των οφειλών που είχαν οι παραπάνω εταιρείες.

Στις 29 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να γίνει μια νέα προσπάθεια για να εκποιηθούν με την υψηλότερη τιμή πρώτης προσφοράς να ανέρχεται στα 1,208 εκατ. ευρώ και την χαμηλότερη να αγγίζει τα 393.000 ευρώ ενώ η συνολική τιμή εκκίνησης πλησιάζει τα 9 εκατ. ευρώ.

Μαζί με τις 11 κατοικίες, οι οποίες αναπτύσσονται σε μια αρκετά μεγάλη και βραχώδη έκταση με θέα την θάλασσα, εκποιούνται και δύο αποθήκες.

Το ακριβότερο ακίνητο αποτελείται από μια διώροφη κατοικία με πισίνα, η οποία έχει ανεγερθεί σε ένα οικόπεδο έκτασης 13.304 τ.μ. και ακολουθεί σε επίπεδο υψηλότερης τιμής εκκίνησης μια επίσης διώροφη κατοικία, η οποία είναι κτισμένη σε ένα αγροτεμάχιο επιφάνειας 8.838 τ.μ., το οποίο ξεκινά στα 1,183 εκατ. ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.