ΤΟΠΙΚΑ

«Αδιανόητα εξοργιστική προσπάθεια κατασυκοφάντησης και λασπολογίας σε όλα τα επίπεδα»

«Αδιανόητα εξοργιστική προσπάθεια κατασυκοφάντησης και λασπολογίας σε όλα τα επίπεδα»
Άμεση η παρέμβαση του Κ.Κουκά στην προσπάθεια ευτελισμού της προεκλογικής διαδικασίας και του τοξικού κλίματος που καλλιεργούν ορισμένοι

Η κατάσταση πάει να ξεφύγει στη Μύκονο σαράντα περίπου μέρες πριν τις εκλογές με το κλίμα πόλωσης και τοξικότητας που καλλιεργούν συγκεκριμένοι στο νησί.

Τα πράγματα στην θέση του βάζει με τοποθέτηση του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρώ με πραγματική λύπη την προσπάθεια έμπειρων αυτοδιοικητικών ( ανεξαρτήτως των διαφορετικών θέσεων που εκφράζουμε) να προσπαθήσουν να μετατρέψουν την επερχόμενη προεκλογική περίοδο σε μετωπική σύγκρουση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, συκοφαντίες και αφόρητο λαϊκισμό.

Δεν μιλάω βέβαια για κριτική (δίκαιη ή άδικη) ή προτάσεις (ρεαλιστικές ή ανεφάρμοστες). Ούτε καν για τη συμπάθεια ή την αντιπάθεια σε πρόσωπα.
Μιλάω για μια εξοργιστική προσπάθεια κατασυκοφάντησης και λασπολογίας σε όλα τα επίπεδα.

Από τις περιβόητες μεταδημοτεύσεις όπου τελικά οι αρμόδιες αρχές αποφάνθηκαν ότι ήταν όλες απολύτως σύννομες μέχρι ακόμα και τις δηλητηριώδεις φήμες για χρηματισμούς κτλ.

Με αφορμή μάλιστα μια επώνυμη καταγγελία πάλι οι γνωστοί άγνωστοι προσπαθούν να φωτογραφίσουν τους αντιπάλους τους χωρίς καμία αιδώ και ντροπή.

Σε κάθε περίπτωση εγώ από την πρώτη στιγμή επικοινώνησα με την καταγγέλουσα για να κατανοήσω τί έχει συμβεί και να της εκφράσω τη συμπαράσταση μου και ως νέος άνθρωπος και ως Δήμαρχος.

Με αφορμή όλο αυτό το κλίμα να παρακαλέσω έστω και την ύστατη στιγμή να κατανοήσουν ότι καλές οι φιλοδοξίες και οι απόψεις αλλά αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια: το ότι δηλαδή ζούμε όλοι σε έναν τόπο και μας ενώνουν περισσότερα από ότι μας χωρίζουν. Αυτό θα υπηρετώ και για αυτό θα αγωνίζομαι κόντρα στο διχασμό, στις εμμονές και στη συκοφαντία.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.