ΤΟΠΙΚΑ

Ότι αγγίζει την ψυχή μας…μια μοναδική Έκθεση Αγιογραφίας στην Μύκονο έως τις 20 Οκτώβρη

Τελέστηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Έκθεσης της Αγιογράφου Αικατερίνης Κατσαρού στην Αίθουσα Καλογερά της ΚΔΕΠΑΜ στην Χώρα Μυκόνου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου π. Πέτρος Μαραγκός ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρ. Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Μεράς κ. Πέτρος Σταυρακόπουλος, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου <<Οι ΑνωΜερίτισσες>> κα Ζαχαρούλα Κουκά-Σιδερή, η κα Μαρία Κωνσταντίνου, ο Interior Designer κος Στέφανος Τσίρος και η Τουριστική Σύμβουλος Μυκόνου κα Αλεξάνδρα Ψαρομμάτη.

Η Έκθεση Αγιογραφίας θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 20 Οκτώβρη και οι ώρες που θα λειτουργεί είναι από τις 11:00-14:00 και από τις 17:00 έως 21:00.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.