ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό των ΚΥΚΛΑΔΩΝ με την ανακοίνωση της Βίκυς Λοιζου

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό των ΚΥΚΛΑΔΩΝ με την ανακοίνωση  της Βίκυς Λοιζου
Αλλάζει άρδην ο χάρτης με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μιας εξαιρετικής παρουσίας με λαμπρή καριέρα

Αλλάζει αρδην ο χάρτης στο πολιτικό σκηνικό των ΚΥΚΛΑΔΩΝ με την ανακοίνωση της Βίκυς Λοιζου ότι προτίθεται μετά από συννενόηση με τον πρωθυπουργό να κατέλθει υποψήφια στις Κυκλάδες με την ΝΔ.

“Αφήνω τη θέση της Γενικής Γραμματέα στο Υπουργείο Τουρισμού για να κυνηγήσω ένα καινούργιο στόχο: την υποψηφιότητά μου στις επόμενες Εθνικές Εκλογές, στον αγαπημένο μου τόπο – τις Κυκλάδες.

Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση… δεν ήταν και λίγα αυτά που καταφέραμε για τον ελληνικό τουρισμό στον ενάμιση χρόνο της θητείας μου. Υπό πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, δουλέψαμε όλοι μαζί κάνοντας τη χώρα μας παγκόσμιο πρότυπο και σχεδιάζοντας με πολλή και συστηματική δουλειά το μέλλον του τουρισμού.

Ξεκινώντας από τον Πρωθυπουργό @kyriakos_ που με εμπιστεύθηκε για μία ακόμα φορά με την επιλογή του σε μία κομβική στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που μαζί εργαστήκαμε με πίστη και επιμονή σε ένα κοινό όραμα: να πάμε την Ελλάδα μπροστά! Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προσωπικά από οποιαδήποτε θέση και ρόλο!

⛵ Βάζουμε πλώρη για τα νησιά, λοιπόν!”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.