ΤΟΠΙΚΑ

Τσουχτερό πρόστιμο από την πυροσβεστικη υπηρεσια Μυκόνου για καύση ξηρών χόρτων στην ύπαιθρο

Τσουχτερό πρόστιμο από την πυροσβεστικη υπηρεσια Μυκόνου για καύση ξηρών χόρτων στην ύπαιθρο

Ένα μεγάλο πρόστιμο κόπηκε  από τους ανακριτικούς υπαλλήλους  της πυροσβεστικης υπηρεσιας Μυκόνου καθώς εχτες Δευτέρα απογευματινή ώρα αντρας έβαλε φωτιά να κάψει ξερα χόρτα με αποτέλεσμα να αναστατωθουν οι κάτοικοι της γύρω περιοχής!Υπενθυμιζουμε ότι η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κάθε είδους  καύσης έχει πάρει παράταση μέχρι τις 15/11/2021!Με την λήξη της ισχύουσας παράτασης  θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οποιος θέλει να κάνει καύση ξηρών χόρτων η άλλων εργασιών στην ύπαιθρο να παίρνει ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ από την πυροσβεστικη υπηρεσια! Οι παραβάτες θα ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ με  μεγαλα προστιματα και σε ορισμένες περιπτώσεις αυτοφωρη διαδικασία και ποινη φυλάκισης.<<Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ,ότι η εφαρμογή του νόμου είναι απόλυτη>>διαμηνύει η διοίκηση της πυροσβεστικης!

Αν δείτε πυρκαγιά καλέστε 199
Πυρ/κη υπηρεσια Μυκόνου τηλ:2289440054h ok ok
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.