ΤΟΠΙΚΑ

Το Superstar (πρώην Superferry II) με τα σινιάλα της Seajets

Το Superstar (πρώην Superferry II) με τα σινιάλα της Seajets

Τα νέα του σινιάλα της Seajets φοράει αυτές τις ημέρες το θρυλικό πλοίο της ακτοπλοΐας μας, Superstar (πρώην Superferry II), το οποίο βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι της Ραφήνας από τις 10 Οκτωβρίου όπου πραγματοποίησε το τελευταίο του δρομολόγιο με τα σινιάλα της Golden Star Ferries.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε το Arxipelagos.gr, το πλοίο τις προηγούμενες ημέρες βάφτηκε στο πιο σκούρο μπλε της νέας του εταιρείας, ενώ φόρεσε τα σινιάλα στην τσιμινιέρα. Αυτές τις ημέρες βάφονται τα λογότυπα της εταιρείας στις μπάντες του πλοίου, με τη δεξιά πλευρά να είναι ήδη ολοκληρωμένη.

Όσον αφορά τη δρομολόγηση του πλοίου και τη νέα γραμμή που θα κληθεί να υπηρετεί, τα σενάρια είναι αρκετά, με επικρατέστερο αυτό της γραμμής των Δυτικών Κυκλάδων, όπως αναφέρει το arxipelagos.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.