ΤΟΠΙΚΑ

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ακυρώνει τη δωρεά Λεβέντη για το νέο Μουσείο της Δήλου

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ακυρώνει τη δωρεά Λεβέντη για το νέο Μουσείο της Δήλου

Μετά την εμπλοκή του Βασίλη Λεβέντη, μέλους του Δ.Σ του κοινωφελούς Ιδρύματος International Foundation For Greece, στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Τί δήλωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ) δεν θα αποδεχτεί την δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος «International Foundation For Greece» για την ανέγερση Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Δήλου μετά την εμπλοκή του μέλους του Δ.Σ. του, Βασίλη Λεβέντη,  στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η σχετική απόφαση, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακλήθηκε, προέβλεπε την κάλυψη του συνόλου της δαπάνης των έργων που θα πραγματοποιούνταν στη Δήλο από το συγκεκριμένο ίδρυμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.