ΤΟΠΙΚΑ

Το κύμα της κακοκαιρίας θα είναι σφοδρό και στις Κυκλάδες

Το κύμα της κακοκαιρίας θα είναι σφοδρό και στις Κυκλάδες

Το κύμα κακοκαιρίας “Ελπίδα” θα είναι σφοδρό, θα εμφανιστεί τα επόμενα 24ωρα και θα είναι αισθητό σε όλη την επικράτεια της χώρας, με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες οι οποίες θα επιφέρουν χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά

Οι Κυκλάδες θα επηρεαστούν από το κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα αρχίζει να εμφανίζεται από το Σάββατο.

Ως προς τις τιμές θερμοκρασίας, αυτές, πραγματικά θα πέσουν ασυνήθιστα χαμηλά για τα δεδομένα των Κυκλάδων. Την Κυριακή η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και τους 3 βαθμούς, ενώ την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη ο υδράργυρος θα κατέβει ακόμη πιο χαμηλά, αγγίζοντας μέχρι και τους 0 βαθμούς.

Επίσης, το γεγονός ότι οι άνεμοι θα είναι μεν ισχυροί κάποια διαστήματα, όχι όμως και θυελλώδεις, αυξάνει την πιθανότητα χιονοπτώσεων στα νησιά των Κυκλάδων. Ειδικά σε περιοχές που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο, η χιονόπτωση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δείτε αναλυτικά εδώ την πρόγνωση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.