ΤΟΠΙΚΑ

Τηλεδιάσκεψη με την υφυπουργό Τουρισμού οι μαθητές του ΕΠΑΛ Μυκόνου

Τηλεδιάσκεψη με την υφυπουργό Τουρισμού  οι μαθητές του ΕΠΑΛ Μυκόνου

Την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με την υφυπουργό Τουρισμού  Σοφία Ζαχαράκη είχαν μέσω τηλεδιάσκεψης  οι μαθητές  του ΕΠΑΛ Μυκόνου με αφορμή την εικονική επιχείρηση WareFid Epal Mykonou.

Αναφέρει η υφυπουργός για την συνάντηση:
Όχι! Δε μας πτόησε το χιόνι! Μας βοηθήσει η τεχνολογία!
Περάσαμε 1 h με τα καταπληκτικά παιδιά του #επαλ_μυκονου και τους καθηγητές τους σήμερα το πρωί. Ήταν η πρώτη μας συνάντηση για την εικονική επιχείρηση WareFid_EpalMykonou στην οποία έχω την τιμή να είμαι inspirational mentor. Μέσω του προγράμματος Junior Achievement Greece!
Είπαμε πολλά, μοιραστήκαμε εμπειρίες, αλλά κυρίως επικεντρωθήκαμε στην ιδέα της επιχείρησης που έρχεται να καλύψει μια πραγματική ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων! Δεν θα πούμε περισσότερα τώρα αλλά η επιχείρηση μας κινείται στο χώρο της καινοτομίας, της κοινωνικής και της εταιρικής υπευθυνότητας!
Ένα μεγάλο μπράβο στις μαθήτριες και τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές τους που τους εμπνέουν δίνοντας τους παράδειγμα ηγεσίας, αφοσίωσης και βέβαια πολλλές ώρες εκτός προγράμματος σχολείου.

Ελπίζουμε μια απ’ τις επόμενες συναντήσεις μας να είναι δια ζώσης αλλά μέχρι τότε θα τα λέμε διαδικτυακά! Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα καθώς έχω υπηρετήσει σε επαγγελματικό λύκειο και ξέρω τις δυνατότητες αυτών των σχολείων.
Μέσω του προγράμματος του JA Greece όμως πέρα από γνώσεις τα παιδιά καλλιεργούν και δεξιότητες που θα τους είναι απολύτως απαραίτητες όταν τελειώσουν τις σπουδές τους!
Εις το επανιδείν παιδιά

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.