ΤΟΠΙΚΑ

Τα είπαν και για το πολιτιστικό μέλλον της Μυκόνου

Τα είπαν και για το πολιτιστικό μέλλον της Μυκόνου
Μια συνάντηση με πολύ παρακάτω για τα πολιτιστικά δρώμενα της Μυκόνου

Είναι η τέχνη που μιμείται τη ζωή ή μήπως η ζωή μιμείται την τέχνη;
Ένα κλισέ ερώτημα σε μια ανατρεπτική συνάντηση.

Η ζωή είναι γεμάτη με ανατροπές, όπως ακριβώς και η τέχνη που είναι ή τουλάχιστον οφείλει να είναι, ανατρεπτική και προοδευτική.

Σε μια τέτοια λοιπόν ανατρεπτική συνάντηση βρέθηκαν ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου με τον  Λάκη Λαζόπουλο και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και οικοδέσποινα την κυρία Σούλα Λιάκου.

Οι προοπτικές που δημιουργούνται για το πολιτιστικό μέλλον της Μυκόνου, των Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο σύγχρονο περιβάλλον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στη μετά Covid εποχή.

Τονίζει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου:

«Το μέλλον ανοίγεται αισιόδοξο μπροστά μας και είμαστε εδώ για να εργαστούμε μέσα από «ανατρεπτικές» συνεργασίες που θα προάγουν ακόμα περισσότερο το πολιτιστικό μας προϊόν.»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.