ΤΟΠΙΚΑ

Στο τραπέζι όλα τα θέματα του τουρισμού της Μυκόνου

Στο τραπέζι όλα τα θέματα του τουρισμού της Μυκόνου

Την εμπιστοσύνη του στις προοπτικές του τουρισμού στην Ελλάδα, αλλά και στη Μύκονο το 2022, το άνοιγμα νέων προορισμών στη χώρα και τη διάθεση 2 πτήσεων την εβδομάδα στο νησί μας επεσήμανε ο Διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2Holidays κ. Steve Heapy κατά τη διάρκεια εκδήλωσης υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου για την ενημέρωση εκπροσώπων των ξενοδοχείων του νησιού.

Επισημαίνεται ότι η αεροπορική εταιρεία του ομίλου είναι η τρίτη μεγαλύτερη εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η δραστηριότητά του ως tour operator βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βρετανικής αγοράς.
Από την πλευρά του Δήμου Μυκόνου  ανέδειξαν την επιτυχημένη τουριστική περίοδο για το νησί και το στρατηγικό μας στόχο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την επέκταση της περιόδου υψηλής επισκεψιμότητας (high season) μειώνοντας την περίοδο χαμηλής επισκεψιμότητας (low season) και την ανάπτυξη θεματικών μορφών τουρισμού, όπως ο γαστρονομικός, ο πολιτιστικός, ο συνεδριακός.
Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων η εμπέδωση σχέσεων συνεργασίας με τους μεγάλους διεθνείς παίκτες του κλάδου, αλλά και η πιο στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική σε διεθνές επίπεδο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.