ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην πρώτη θέση οι δρομείς του ΑΟΜυκόνου

Στην πρώτη θέση οι δρομείς του ΑΟΜυκόνου

Την πρώτη θέση στο ομαδικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου κατέλαβαν οι αθλητές του ΑΟΜυκόνου.
Ο Δήμος Μαγγίνας, ο Χρήστος Καλλίας και ο Ματθαίος Ματζιάρ κατάφεραν να τρέξουν συντονισμένα, να πλασσαριστούν ψηλά και οι τρεις και να χαρίσουν στον ΑΟΜυκόνου για μία ακόμη φορά την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξήχθη στα Τρίκαλα.
Ο Δήμος ήταν 9ος με 31.22 στα 10 χιλιόμετρα, ο Χρήστος 12ος με 31.53 και ο Ματθαίος 16ος με 32.28. Ο Χρήστος Καλλίας επανέρχεται μετά από απουσία 3 χρόνων καθώς οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί τον είχαν αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός και είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εμφάνιση του. Ο Δήμος Μαγγίνας έχει ως στόχο τον ημιμαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης τον Μάρτιο ,ο δε Ματθαίος Ματζιάρ βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά από την στασιμότητα των τελευταίων ετών και στοχεύει σε ένα ατομικό ρεκόρ το καλοκαίρι στα 3.000μ στηπλ.
Ο ΑΟΜυκόνου ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του και επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την παράδοση που θέλει τους δρομείς του να διακρίνονται σε όλους τους μεγάλους αγώνες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.