ΤΟΠΙΚΑ

Σκληρή κριτική Γκέλου για την λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Μυκόνου

Σκληρή κριτική Γκέλου για την λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Μυκόνου

Σκληρή αντιπολιτευτική στάση εφαρμόζει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νίκος Γκέλος σε διάφορα θέματα και στο πλαίσιο αυτό συζήτηση έχει προκαλέσει μια αναφορά του σχετικά με δημοσίευμα για τις λειτουργίες του Δήμου Μυκόνου:

«Mε δυσάρεστη έκπληξη διάβασα την δημοσίευση της εφημερίδας ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ημερομηνίας 22 Οκτωβρίου 2021 όπου ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κων/νος Κουκάς μετά από 7 χρόνια έχει ολοκληρωμένη άποψη για το προσωπικό της Οικονομικής του Υπηρεσίας (!).

«Ανειδίκευτοι» και «μη καταρτισμένο προσωπικό» μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες «ειδικές» που θα τα κάνουν καλύτερα…. Μεγάλο κρίμα θα πω εγώ και ντροπή. Δεν υπήρχε κανένας λόγος δημοσίευσης αυτού του άρθρου.

Και θα προσθέσω μόνο τούτο: Oι ίδιοι αυτοί άνθρωποι της Οικονομικής Υπηρεσίας – όπως και όλοι οι άνθρωποι του Δήμου στις υπόλοιπες 3 Διευθύνσεις αλλά το άρθρο στοχεύει στα τμήματα της Οικονομικής Υπηρεσίας – είναι αυτοί και μόνο αυτοί που καλούνται να βρουν τα κονδύλια να διαχειριστούν τις χωρίς προγραμματισμό και επιχειρησιακό σχέδιο απευθείας αναθέσεις του Δημάρχου κ. Κουκά, με τον ίδιο να πιέζει αυτούς τους ίδιους ανθρώπους να του βρουν λύσεις σε απρογραμμάτιστα πλάνα, αναθέσεις διαγωνισμών, συμβάσεις και διασφάλιση εσόδων.

Θα του πρότεινα όταν κοιτάζει τους συνεργάτες του στην Οικονομική Υπηρεσία να χαμογελά και όταν γυρίζει από την άλλη και βλέπει κοντινό του αιρετό στον οποίο έχει μεταβιβάσει αρμοδιότητα εποπτείας τμήματος της Οικονομικής Υπηρεσίας και εκδίδει «βεβαιώσεις» προς υμετέρους, τότε να σκύβει το κεφάλι. Και για τον ίδιο και για τον τόπο.
Εν αναμονή των ενεργειών του Δημάχου…»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.