ΕΛΛΑΔΑ

Πρόταση μομφής από τον Αλέξη Τσίπρα εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πρόταση μομφής από τον Αλέξη Τσίπρα εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε και πήρε εκτάκτως το λόγο, καταθέτοντας πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνηση κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Την πρόταση ανήγγειλε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και εξήγησε: «Δεν πάει άλλο με την ανάλγητη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη… Η πεποίθηση μου και η πεποίθησή της πλειονότητας των πολιτών είναι ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό…Ήλθε η ώρα να φύγετε κύριοι της κυβέρνησης για να ανασάνει ο τόπος…Γιατί δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετετην οργή της κοινωνίας με μισές συγγνώμες και δημοσκοπήσεις της χαράς. Να φύγετε γιατί δεν αξίζει στους πολίτες και στην κοινωνία τόση παρακμή». Ακολούθως είπε ότι αποφάσισε να «να καταθέσω πρόταση μομφής εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση…Ήλθε η ώρα να φύγετε γιατί στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που βρίσκονται στην πλευρά της δημοκρατίας και της προόδου να δώσουν την μάχη μαζί μας για να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.