ΤΟΠΙΚΑ

Παραλήρημα Βερώνη με απίστευτες ύβρεις και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς

Παραλήρημα Βερώνη με απίστευτες ύβρεις και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς
Όταν ο δήμαρχος Κουκάς λίγο πριν ορκίσει τον Γρύμπλα δημόσια έκανε αναφορά στον Λοΐζο άλαλος τον παρακολουθούσε ο Βερώνης, κατόπιν όμως…

Για ακόμη μια φορά ο Χρήστος Βερώνης βρήκε την ευκαιρία με δημοσίευμα  του MykonosVoice να εξαπολύσει οχετό ύβρεων και συκοφαντιών εναντίον δικαίων και αδίκων, σε μια προσπάθεια φυσικά να μετριάσει τις εντυπώσεις από τον αντίκτυπο που έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη ότι ο Γιάννης Λοΐζος, ο οποίος κατά το παρελθόν πράγματι κατείχε θέσεις σε διάφορα πόστα της δημοτικής αρχής, στην τελευταία του θητεία  από την θέση του δημοτικού συμβούλου με την παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» είχε 10 παρουσίες στα 56 δημοτικά συμβούλια που πραγματοποιήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα και παρά το γεγονός οτι τα περισσότερα έγιναν με τηλεδιάσκεψη.

Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι την επισήμανση για τις απουσίες Λοιζου την έκανε ο δήμαρχος Κουκάς, λίγα λεπτά πριν ορκίσει τον Σταύρο Γρύμπλα στο Γρυπάρειο και εκεί  κανείς δεν αντέδρασε.

Κανείς δεν άκουσε τίποτα…

Άλαλοι άπαντες παρακολουθούσαν τον δήμαρχο να τονίζει οτι ο απερχόμενος Λοΐζος είχε παρουσία μόνο  σε 10 από τα 56 συμβούλια του Δήμου Μυκόνου.

Εκεί και ο  Χρήστος Βερώνης ,ο οποίος όμως δεν αντέδρασε, δεν μίλησε και ούτε φυσικά αμφισβήτησε δημόσια το γεγονός, γιατί πολύ απλά είναι και ο ίδιος υπεύθυνος καθώς καιρό πριν έπρεπε να αποπέμψει τον δημοτικό του σύμβουλο που δεν εμφανίζονταν στα δημοτικά συμβούλια.

Όταν όμως ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου είδε την είδηση  στο MykonosVoice άρχισε ξανά την γνωστή τακτική των ύβρεων, των απειλών και των συκοφαντικών χαρακτηρισμών.

Εμείς θα δημοσιεύσουμε  και τις ύβρεις και τις απειλές και τις καταγγελίες και τις συκοφαντίες Βερώνη όπως τις δημοσίευσε στην σελίδα της παράταξης του «Μύκονος Πρώτη Ξανά» και ας βγάλει ο λαός της Μυκόνου τα συμπεράσματα του με το ύφος της γραφής του πολιτικού ανδρός…

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ»

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΝΟΎΝ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
“Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”
Το γνωστό φερέφωνο του Κουκά Mykonos Voice που <κρύβει> την αλήθεια όταν πρόκειται για τα αφεντικά του, με διάφορους πληρωμένους κονδυλοφόρους που διαθέτει, βρήκε να γράψει για το δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Λοΐζο, ότι δήθεν δεν παρουσιαζόταν σε όλα τα συμβούλια!, να παρακολουθήσει τους <κανακάρηδες!>.
Ποιοι τα γράφουν?
Μα αυτοί που απέκρυπταν για ένα χρόνο την παραίτηση του κοινοτικού συμβούλου τους Γιάννη Ζουγανέλη (Νικολαρίδι), που αφού την υπέβαλε , ορθά δεν ξαναπάτησε σε κανένα συμβούλιο και για τον οποίο -πάλι εμείς- του ευχηθήκαμε δημόσια.
Τώρα τους πείραξε ο Λοΐζος (που παραχώρησε τη θέση του στον επόμενο Στ. Γρύμπλα), ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση είτε ως αντιπρόεδρος της Κοινότητας Άνω Μεράς (επί προεδρίας Νικόλα Ζουγανέλη), είτε ως πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, είτε ως δημοτικός σύμβουλος ακριβώς 30 χρόνια, και όπου επί της εποχής του, ανεξάρτητα από τη θέση που κατείχε κάθε φορά, έγιναν τα μεγαλύτερα έργα στην Άνω Μερά.
Αυτό θα πει μικροψυχία! και αυτή είναι η μέθοδος για να κρύβεις τις πομπές σου!
Να βγαίνεις φωτογραφία στη Μικρή Βενετία με λουλουδάκια, ενώ απόψε (τώρα που γράφεται το κείμενο), κανείς δεν μπορεί να περάσει από τη Μεγάλη Άμμο αφού τα σκατά έχουν αναμειχθεί με τα νερά της βροχής και η βρώμα είναι αφόρητη.
Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και αν δεν είμαστε συγγενείς μεταξύ μας, είμαστε φίλοι. Γ’ αυτό αποφεύγαμε να γράψουμε πολλές φορές τα πράγματα με το όνομά τους κύριοι του Voice, αλλά ως εδώ.
Μιλάμε για εσάς που μαζευτήκατε τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο, τρέφεστε από τα λεφτά των Μυκονιατών, πολλοί από εσάς δεν πατάτε καν στο δημαρχείο και πληρώνεστε μόνο για να γράφετε.
Μιλάμε για σας που κατέχετε θέσεις στο Δήμο και παράλληλα έχετε αυθαίρετα μαγαζιά που παρανόμως «νομιμοποιήσατε» και γεμίσατε τη Μύκονο με τζαμαρίες!, αντί με τη στάση σας να δείχνετε το σωστό δρόμο.
Μιλάμε για σας που προσπαθείτε να μη μαθευτεί, ότι ενώ είστε αξιωματούχοι του Δήμου, τα ποσά που ακούγεται ότι σας έχουν βεβαιωθεί για αυθαίρετα ξεπερνούν το budget της Barcelona!!
Μιλάμε για σας που ενώ ορκιζόσαστε «στη μάνα σας» ότι δε γνωρίζατε τίποτα για το Καλό Λιβάδι, η διακήρυξη είναι πρωτοκολλημένη στο Δήμο 2 χρόνια τώρα!!!
Μιλάμε για σας που προσλαμβάνεστε ως συνεργάτες, δεν <πατάτε> κανονικά στο δημαρχείο και ο ρόλος σας είναι να προπαγανδίζετε από το σπίτι σας στο Facebook με λεφτά των Μυκονιατών.
Μιλάμε για πιθανό χρηματοδότη σας?, που επειδή είναι Μυκονιάτης φίλος και αξιωματούχος του Δήμου, δεν γράψαμε τίποτα για τις φωνές που ακούγονταν τις προάλλες στο Δημαρχείο από γυναίκα δικηγόρο, διότι ενώ ήταν και είναι Αντιδήμαρχος διώκεται! Μακάρι να μην είναι αλήθεια, αλλά είναι σκάνδαλο να διώκεται κάποιος που πιθανόν σας χρηματοδοτεί? κύριοι του Voice, επειδή η εργολαβία για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ με 1.3 εκ ευρώ που ήταν για 2 χρόνια, εξάντλησε τα χρήματα σε μόνο 15 μήνες και ακούγεται ότι συμμετείχε? σε εταιρεία και ίδιος ως υπεργολάβος, ενώ ήταν αντιδήμαρχος. Δηλαδή ήταν ο αρμόδιος να <ελέγχει> τον εργολάβο, όταν μάλιστα κανείς αιρετός ή 1ος βαθμός συγγένειας αυτού δε δικαιούται να έχει σύμβαση με το δήμο πάνω από 5000 ευρώ ετησίως. Ενώ αυτό συζητείται ευρέως στα πηγαδάκια του δήμου, εμείς δε μιλήσαμε, γιατί σεβαστήκαμε το ότι ζούμε σε μια μικρή κοινωνία, και…. τολμάτε να μιλάτε εσείς.
Μιλάμε για σας που ψηφίσατε και συνάψατε σύμβαση με ιδιώτη για προσωπικό και εξοπλισμό (αυτοκίνητα) για την αποκομιδή απορριμμάτων ποσού άνω του 1 εκ ευρώ, ενώ τα δικά μας αυτοκίνητα σαπίζουν στο ΧΥΤΑ.
Μιλάμε για εσάς που δίνετε σε 4 χρόνια για τη συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου 800 χιλ ευρώ σε ιδιώτη (τυχαίο?), όσα δηλαδή έδωσε η οικογένεια του αείμνηστου προέδρου Παχή-Χανιώτη για να γίνει το μισό έργο. Όσα δίνει η Σαντορίνη για να συντηρήσει ο αθλητικός Οργανισμός της 20 γήπεδα και γυμναστήρια.
Μιλάμε για σας που ενώ προσλάβατε 120 υπαλλήλους για τα σκουπίδια και μαζί με τους υπόλοιπους πλησιάζουν τους 170, βγάζετε τώρα, επιπλέον άλλη εργολαβία για αποκομιδή απορριμμάτων, με 9 εκατομμύρια!!! για 4 χρόνια.
Ούτε οι φανατική σας υποστηρίκτρια που συνδιοικείτε μαζί το Δήμο κ. Καμμή δεν άντεξε και στο τελευταίο συμβούλιο σας «στόλισε» κατάλληλα για τα 2 τελευταία αυτά θέματα.
Παρένθεση: Βέβαια η κόκκινη γραμμή εξαντλήθηκε εκεί, αφού μετά τόσο εκείνη αλλά και όλος ο τρίτος συνδυασμός ψήφισε τον προϋπολογισμό και ευθύνεται σοβαρά, διότι με την ψήφο τους συμβαίνουν όλα αυτά στο Δήμο.
Μιλάμε για σας που συνδιοικείτε το Δήμο και τινάξατε στον αέρα τον προϋπολογισμό του Γρυπάρειου αφού το ελεγκτικό συνέδριο αποφάσισε ότι όλες οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που στοίχησαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ανατέθηκαν παράνομα. Το ίδιο είχε συμβεί όταν παράνομα πήγατε να αναθέσετε σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ίδιου πολιτιστικού οργανισμού σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, πράγμα που απαγορεύεται. Τότε σας έφταιγε ο δημοσιογράφος που τα δημοσιοποίησε!
Μιλάμε για σας που έχετε έναν προϋπολογισμό γεμάτο από απευθείας αναθέσεις. Νόμιμες? Νόμιμες αλλά αμφιβόλου αποτελέσματος και με παραδοτέα που δεν έχουμε δει. Επισυνάπτουμε δύο απ’ αυτές στους κουμπάρους σας, εσάς που ξέρετε να φωτογραφίζεστε με τα λουλουδάκια την ώρα που τρέχουν τα σκατά χειμώνα καιρό στο νησί, ενώ εσείς σφυρίζετε αδιάφορα!
Κατά τ’ άλλα σας έφταιγε ο Λοΐζος επειδή δεν είναι δικός σας, και δεν ερχόταν να σας χτυπάει παλαμάκια σε όλα αυτά που ψηφίζετε στις επιτροπές και τα συμβούλια!!!, «εις υγεία των κορόιδων!».
«Συνεχίζεται…»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.