ΤΟΠΙΚΑ

Παγκόσμια η Δέσποινα Γαβαλά με το BeautyWorld Mykonos πήρε το πρώτο βραβείο

Παγκόσμια η Δέσποινα Γαβαλά με το BeautyWorld Mykonos πήρε το πρώτο βραβείο
Σάρωσε τα βραβεία στο διεθνή διαγωνισμό για τα κορυφαία spa του πλανήτη και το 2021

Η συνήθεια που γίνεται λατρεία και μια ιδιαίτερη στιγμή για έναν υπέροχο χώρο στο νησί όπως είναι το Beauty World by Despoina Gavala.

Σε μια δύσκολη χρόνια σε  διεθνή διαγωνισμό που συμμετείχε το Μυκονιάτικο spa κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες  στην κατηγορία του από όλο τον κόσμο  και θα βραβευτεί σε ειδική εκδήλωση ως ένα από τα κορυφαία spa παγκοσμίως καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

 

Μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην Μύκονο με την Δέσποινα Γαβαλά να έχει βάλει όλο το μεράκι της και να σαρώνει τα βραβεία καθώς το Beauty World συναγωνίστηκε στον διεθνή διαγωνισμό κέντρα ευεξίας από όλο τον πλανήτη και από χώρες με μεγαλύτερο πληθυσμό.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών όμως του Beauty World το ξεχώρισε και πήρε την πρώτη θέση Η Δέσποινα Γαβαλά ψυχή της επιχείρησης που με μεράκι έτρεξε το όλο πρότζεκτ τόνισε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού:

«Σε μια δύσκολη εποχή ειδικά για τον χώρο των δραστηριοτήτων μας με τα ιδιαίτερα μέτρα που έχουμε πάρει τα τελευταία δυο χρόνια με την  πανδημία μας δίνει μεγάλη δύναμη αυτή η διάκριση και μας κατατάσσει στην ελίτ των κέντρων ευεξίας του πλανήτη για ακόμη μια χρονιά για το 2021.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και οι προσπάθειες μας αναγνωρίστηκαν σε διεθνές επίπεδο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.