ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε επιδότηση για αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε επιδότηση για αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η επιδότηση ρεύματος αλλά και η επιδότηση στο φυσικό αέριο, για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, θα συνεχιστούν και τον Ιανουάριο, αφού συνεχίζεται το κύμα ακρίβειας. Με τα επιπλέον 400 εκατ. που θα διατεθούν, θα καλυφθεί σημαντικό μέρος των αυξήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Το πρόγραμμα επιδότησης αφορά τόσο της εκπτώσεις της ΔΕΗ όσο και τις χρεώσεις στο φυσικό αέριο από την ΔΕΠΑ. Τα νέα μέτρα είχαν αποφασιστεί σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο τέλος του χρόνου.

Εκτός από τις επιδοτήσεις ρεύματος και φυσικού αερίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίσης ότι άμεσα θα υπάρξει ακόμη ένα πρόγραμμα: αυτό για εξοικονόμηση ενέργειας. Θα επιδοτείται η αντικατάσταση των παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, οι οποίες θα ανακυκλώνονται, ώστε όλα τα σπίτια να λειτουργούν με σύγχρονο και πιο οικονομικό ηλεκτρικό εξοπλισμό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.