ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κουκάς και το colpo groso που αλλάζει αρδην την εικόνα της Μυκόνου

Ο Κουκάς και το colpo groso που αλλάζει αρδην την εικόνα της Μυκόνου
Η ανακοίνωση Πέτσα για τα έργα ανάπτυξης στη Μύκονο, μια ιδέα και πρόταση της δημοτικής αρχής

Στην πολιτική σκακιέρα μια κίνηση μπορεί να είναι αρκετή να αλλάξει αρδην την εικόνα και τις ισσοροπίες κυρίως όταν τα θέματα είναι καυτά.
Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο η μεθοδική δουλειά και οι στοχευμένες κινήσεις του Κωνσταντίνου Κουκά αλλάζουν το τοπίο ίσως στην πιο κρίσιμη στιγμή στο νησί.

Το μεγάλο πρόβλημα της ύδρευσης και της αποχέτευσης στη Μύκονο που πήρε πανελλήνιες διαστάσεις το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποτέλεσε το σημείο ώστε να δημιουργηθούν τριβές και διαξιφισμοί ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές στο νησί για την διαχείριση ενός ζωτικής σημασίας θέματος.

Τα βέλη από όσους ήταν τριγύρω και κυρίως τις αντιπολιτευόμενες δυνάμεις του δημάρχου, έπεφταν βροχή την ώρα που το πρόβλημα ήταν σε εξέλιξη.

Το νησί μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και αυτό είναι μια συνθήκη που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Αυξάνονται οι ανάγκες για υποδομές και λύσεις που μόνο η κεντρική κυβέρνηση μπορεί να δώσει και να εγγυηθεί.

Αυτό το ξέρουν καλά όλοι αλλά για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο πρώτα και πάνω από όλα χρειάζεται μεθοδική δουλειά και στόχευση.

Με απόλυτη προσήλωση στο στόχο προσωπικά ο δήμαρχος Κουκάς και οι συνεργάτες του δούλεψαν σκληρά και σε αντίξοες συνθήκες με αποτέλεσμα σήμερα από τα επίσημα χείλη του υπουργού Πέτσα να γίνεται γνωστό ότι πολλά εκατομμύρια θα πέσουν στο νησί για υποδομές το επόμενος χρονικό διάστημα.

Ήταν το colpo groso του Κουκά που καθίσταται πανίσχυρος πλέον στο πολιτικό παιχνίδι του νησιού μετά τις σημερινές ανακοινώσεις Πέτσα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.