ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμαρχος δίπλα στην ομάδα και τα καλύτερα έρχονται

Ο Δήμαρχος δίπλα στην ομάδα και τα καλύτερα έρχονται
Κάνει θραύση ο μπασκετικός ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του

Άλλη μια νίκη, η 11η στη σειρά, για τη «βασίλισσα» της φετινής αθλητικής σεζόν ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Μυκονου BC, έναντι της αξιόμαχης ομάδας της Ερμιονίδας.

Κοντά στην ομάδα από την πρώτη μέρα της νέας προσπάθειας σύσσωμη η δημοτική αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που δεν χάνει αγώνα.

Μετά το τέλος του νικηφόρου ματς με την Ερμιονίδα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Και αυτή τη φορά είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω με χαρά και θαυμασμό την προσπάθεια των αθλητών μας, τους οποίους και ευχαριστώ για τη φανέλα και το ημερολόγιο του 2022, που μου χάρισαν.

Όπως τους είπα, ως Δημοτική αρχή, κάναμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που διαφημίζει το νησί μας και αναδεικνύει τη δυναμική του τοπικού αθλητισμού.

Όπως τους είπα, τα καλύτερα έρχονται…»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.