ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βρούτσης κυρίαρχος,η Μονογυιού ακολουθεί σε δημοσκόπηση για τις Κυκλάδες

Ο Βρούτσης κυρίαρχος,η Μονογυιού ακολουθεί σε δημοσκόπηση για τις Κυκλάδες
Η δημοτικότητα των υποψηφίων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δύο χρόνια μετά τις εκλογές

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO για τις βουλευτικές εκλογές και για το έργο της περιφερειακής αρχής στο Νότιο Αιγαίου, κατέγραψε και τη δημοτικότητα των υποψηφίων βουλευτών του 2019 σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά τις Κυκλάδες, στη Νέα Δημοκρατία, ο Γιάννης Βρούτσης εμφανίζει υψηλά ποσοστά με 60,4% και ακολουθούν η Κατερίνα Μονογυιού με 24,4% και ο Φίλιππος Φόρτωμας με 22,9%. Η δημοσκόπηση κατέγραψε πολύ χαμηλότερα ποσοστά για τον Μάρκο Καφούρο στο 3,1%, τη Δέσποινα Πρίνια στο 2,1% και τον Γιώργο Βακόνδιο στο 1%.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Συρμαλένιος εμφανίζει ποσοστό δημοτικότητας 20,6%, ο Αντώνης Συρίγος 19%, η Ειρήνη Ρήγου 14,6%, ο Αντώνης Γάκης 10,3%, ο Νίκος Μανιός 8,6% και η Α. Αγγελετάκη 4,3%.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.