ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο” ανασχηματισμός” της Περιφερειακής Αρχής επιβεβαίωσε την αποτυχίας της!”

Ο” ανασχηματισμός” της Περιφερειακής Αρχής επιβεβαίωσε την αποτυχίας της!”

Χαράλαμπος Κόκκινος: “Ο ανασχηματισμός της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου επιβεβαίωσε την αποτυχία της και την προσπάθεια διατήρησης εσωτερικών ισορροπιών και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης!”

Με αφορμή τον  “ανασχηματισμό” της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και τα πρόσφατα γεγονότα  που αναδεικνύουν (και πάλι) τα τραγικά λάθη της και  την αδυναμία  της στην  διαχείρισης  κρίσεων,  ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”  Χαράλαμπος Κόκκινος κληθείς να σχολιάσει σε  ΜΜΕ επισήμανε τα εξής:
“Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος προχώρησε σε αλλαγές του σχήματος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι δεν αφορούν την καλύτερη λειτουργία της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και την στήριξη της πολύπαθης κοινωνίας μας.
Η οριακή πλειοψηφία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου έχει στόχους:
– τη διατήρηση των εσωτερικών ισορροπιών και της “ηγετικής παρέας” σε έμμισθες αυτοδιοικητικές θέσεις αρκετές εκ των οποίων η ίδια δημιούργησε!
– την προσάρτηση “ανεξάρτητων” Περιφερειακών Συμβούλων που από την αρχή της θητείας τους έχουν ταυτιστεί με τις αντιλαϊκές πολιτικές της.
– την “απαλλαγή” ή την “δραπέτευση” από τις ευθύνες μελών της για να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι στις περιοχές τους ή γιατί απέτυχαν παταγωδώς!
– να αποπροσανατολίσει και να  μεταθέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από την κατακραυγή που δέχεται α) λόγω της απαράδεκτης  ενέργειας για στέγαση των αυτοδιοικητικών εταιρειών της  στο ιστορικό κτίριο του Ελληνικού Προξενείου της Ρόδου του οποίου η χρήση ήταν για “Μουσείο της Ιστορίας της Δωδεκανήσου” και β) τις ευθύνες που έχει σε θέματα Πολιτικής Προστασίας για την έλλειψη ουσιαστικού σχεδιασμού αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων (πλημμύρες στην Κάλυμνο, προβλήματα  σε οδικούς άξονες στη Ρόδο κτλ.).
Το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία δεν περιμένει λύσεις  στα προβλήματα της  από μια αλαζονική και την κουρασμένη Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου, διότι προτεραιότητα της είναι οι “ημέτεροι” και τα επικοινωνιακά της τεχνάσματα.
Ο”ανασχηματισμός” της είναι άλλη μια απόδειξη της αποτυχία της!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.