ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ονειρεμένο ξεκίνημα για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με δυο νίκες στην Γ´Εθνική

Ονειρεμένο ξεκίνημα για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με δυο νίκες στην Γ´Εθνική
Πρωτεργάτης ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς που έχτισε από το μηδέν μια πολύ δυνατή ομάδα φέτος

Ονειρικό ξεκίνημα και δύο στα δύο… Για την ΑΕ Μυκόνου η φετινή εκκίνηση του πρωταθλήματος αν μη τι άλλο ήταν εντυπωσιακή! Οι έξι βαθμοί μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές αποτελούν ό,τι καλύτερο μπορούσε να περιμένει κανείς από την ομάδας των Κυκλάδων. Δυο τρίποντα μάλιστα, που ήρθαν απέναντι σε σωματεία της Αθήνας κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στα θετικά αυτά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ και μέχρι στιγμής εξαργυρώνει αυτή τη σκληρή δουλειά των σχεδόν τριών μηνών προετοιμασίας. Ένα από τα χαρακτηριστικά των δυο πρώτων αγώνων του πρωταθλήματος είναι επίσης ότι οι Τσιώλης – Παχατουρίδης έχουν αρκετά… όπλα στη φαρέτρα τους κάτι που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Κόντρα στην Ηλιούπολη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κυριακίδης που με την αξία και την εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ, ενώ στο Περιστέρι απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο ο αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα Μπρούνο πέτυχε δυο γκολ και αποδείχθηκε καταλυτικός παράγοντας στη νίκη της ΑΕ Μυκόνου. Αυτός πάντως που έχει κλέψει την παράσταση ως τώρα είναι ο τερματοφύλακας Ηλίας Διαμαντής. Μπορεί λοιπόν η ομάδα μπροστά να έβαζε πίσω όμως αυτός τα… έβγαζε. Δεν θα ήταν μάλιστα υπερβολή αν τον χαρακτηρίζαμε ως τον MVP της ΑΕ Μυκόνου και στα δυο ματς. Μοναδικό του λάθος η αψυχολόγητη ενέργειά του στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο που του κόστισε την κόκκινη κάρτα. Ήταν η στιγμή που ο ίδιος έβαλε… αυτογκολ στον εαυτό του και θα στερήσει από την ομάδα του τις πολύτιμες υπηρεσίες του για μια ή και περισσότερες αγωνιστικές.

Στο στρατόπεδο της Μυκόνου πάντως ο άνθρωπος που νιώθει ο πλέον δικαιωμένος είναι ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι γελάνε και τα… μουστάκια (που δεν έχει) του «Αλεκάρα» μετά από τα δυο τρίποντα. Μέχρι στιγμής κρατάει χαμηλούς τόνους πάντως αφού όπως λέει ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια με τον παρορμητισμό του ισχυρού άντρα της ομάδας ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αφού πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η δημιουργία ενός μεγαλύτερου και σύγχρονου γηπέδου στη Μύκονο αλλά και η παραπάνω επαγγελματική κατηγορία δηλαδή η SuperLeague 2. Ακόμα βέβαια βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, όμως με τον «Αλεκάρα» ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.