BUSINESS ΤΟΠΙΚΑ

Νέα επένδυση στη Μύκονο για τον Mr. Cavo Tagoo

Νέα επένδυση στη Μύκονο για τον Mr. Cavo Tagoo
Ο Πάρης Λιάκος, ο γνωστός μεγαλοξενοδόχος της Μυκόνου και βραβευμένος αρχιτέκτονας, δρομολογεί μια νέα επένδυση στην περιοχή Πύργος-Άνω Μερά

Ο Πάρης Λιάκος, ο γνωστός μεγαλοξενοδόχος της Μυκόνου και βραβευμένος αρχιτέκτονας, δρομολογεί μια νέα επένδυση στην περιοχή Πύργος – Άνω Μερά.

Το εν λόγω project είναι πιο «ταπεινό», σε σχέση με τα πεντάστερα ξενοδοχεία που έχει αναπτύξει ο κ. Λιάκος στο νησί. Πρόκειται για την ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας, τριών αστέρων δυναμικότητας 22 δωματίων και 64 κλινών.

Ωστόσο, η αισθητική της μονάδας θα κινείται σε υψηλά επίπεδα, καθώς θα φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Liakos and Assosiates Architects. Το γνωστό γραφείο τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά το τρέχουν οι γιοί του Πάρη Λιάκου, Νίκος και Σίμος.

Η επένδυση στην Άνω Μερά γίνεται μέσω της εταιρείας Θέα Αιγαίου ΙΚΕ και το επενδυτικό σχέδιο συνολικού ενισχυόμενου κόστους 2,7 εκατ. ευρώ θα επιχορηγηθεί κατά 800.000 ευρώ περίπου από τον αναπτυξιακό νόμο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.