ΤΟΠΙΚΑ

Μοντέλο του Instagram που πρόσφατα είχε επισκεφτεί τη Μύκονο μαχαίρωσε τον φίλο της

Μοντέλο του Instagram που πρόσφατα είχε επισκεφτεί τη Μύκονο μαχαίρωσε τον φίλο της

Μια 22χρονη μαχαίρωσε τον φίλο της με ένα κουζινομάχαιρο κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο Μινττάουν, ωθώντας τον δικαστή να της επιβάλει περιοριστικά μέτρα.

Ο λόγος για την Genie Exum η οποία πρόσφατα έβγαλε το στήθος της μπροστά σε ένα αστυνομικό της Νέας Υόρκης. Η νεαρή μαχαίρωσε τον φίλο της στην πλάτη και στο χέρι το απόγευμα της Δευτέρας (18/9) μέσα στο διαμέρισμά της στη 10η Λεωφόρο στο Μανχάταν, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο άντρας που αιμορραγούσε συνάντησε αστυνομικούς στο λόμπι του κτιρίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του.

Το δικαστήριο του Μανχάταν ζήτησε να κρατηθεί με εγγύηση 10.000 δολαρίων, αλλά ο δικαστής την άφησε ελεύθερη επιβάλλοντας της περιοριστικά μέτρα μεταξύ των οποίων και να μείνει μακριά από τον φίλο της.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου το 22χρονο μοντέλο, που προσφάτως είχε επισκεφθεί τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ανέβασε μια προκλητική φωτογραφία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.