ΤΟΠΙΚΑ

Μια σπουδαία συνάντηση για τις Ανωμερίτισσες

Μια σπουδαία συνάντηση για τις Ανωμερίτισσες

Οι Ανωμερίτισσες μαζεύτηκαν σήμερα, σε στενό «γυναικείο» κύκλο, για καφεδάκι και κουβεντούλα, μια που η βαρυχειμωνιά φέτος και τα αυστηρά μέτρα της πανδημίας, δεν τους είχαν δώσει ως τώρα, την ευκαιρία μιας χαρούμενης και ξέγνοιαστης συνεύρεσης.

Εκτός από όλες τις ξεχωριστές γυναίκες – μέλη που τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους, μαζί είχαν και δύο δυναμικές και άξιες Μυκονιάτισσες από τον χώρο της πολιτικής:
Την Βουλευτή Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογιού και την πρώην Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού και νυν υποψήφια Βουλευτή Κυκλάδων κ. Βίκυ Λοϊζου, οι οποίες συζήτησαν  για διάφορα θέματα που άπτονται της πολιτικής τους ιδιότητας και άκουσαν πρόθυμα τις απόψεις, ακόμη και τα παράπονα των παρευρισκομένων γυναικών.

Η κ. Μαίρη Σταυρακοπούλου, βιολόγος, Τοπική Σύμβουλος και υπεύθυνη του τμήματος Αργαλειού της ΚΔΕΠΠΑΜ, που λειτούργησε τον χειμώνα στην Άνω Μερά, στο Παλαιόκαστρο, υπό την εποπτεία της Δήμητρας Νάζου, ενημέρωσε την ομήγυρη ότι ο πρώτος κύκλος των μαθημάτων ολοκληρώθηκε, με ήδη 50 άτομα να έχουν εκπαιδευτεί στα βασικά βήματα της υφαντικής τέχνης σε αργαλειό.
Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή να γίνονται συχνότερα τέτοιες συνευρέσεις, γιατί αφήνουν πάντα μια ευχάριστη αίσθηση αισιοδοξίας, ελπίδας και συντροφικότητας!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.