ΤΟΠΙΚΑ

Με τον υπουργό τουρισμού ο δήμαρχος για όλα τα θέματα

Με τον υπουργό τουρισμού ο δήμαρχος για όλα τα θέματα

Με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

«Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης στο νησί επισκέφθηκα το νέο Υπουργό Τουρισμού και καλό φίλο, Βασίλη Κικίλια , για να τον ενημερώσω για τις θέσεις μας.

Με δεδομένο ότι η Μύκονος είναι ένας κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός και με βάση τη φετινή εξαιρετική τουριστική περίοδο, παρά τη δύσκολη συγκυρία, επεσήμανα την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό βασική προτεραιότητα είναι η αναβάθμιση των βασικών υποδομών και η δημιουργία νέων, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων, αλλά και των εκατομυρίων επισκεπτών που δεχόμαστε κάθε χρόνο.

Με πολλή χαρά διαπίστωσα την καλή ενημέρωση και γνώση που είχε ήδη ο Υπουργός, καθώς και τη δέσμευσή του για μία ουσιαστική, στενή και ειλικρινή συνεργασία για την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων του νησιού, αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή του.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Μυκονιάτισσα Γενική Γραμματέας Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου με την οποία είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας όλο αυτό το διάστημα.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και επιμονή την προσπάθειά μας για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και την προστασία του μοναδικού μυκονιάτικου τοπίου.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.