ΤΟΠΙΚΑ

Με τα «γούρια» του μαζί ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ κέρδισε και στο Μοσχάτο

Με τα «γούρια» του μαζί ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ κέρδισε και στο Μοσχάτο
Δήμαρχος-αντιδήμαρχος και βουλευτίνα δεν χάνουν αγώνα της ομάδας και αυτή προελαύνει στο πρωτάθλημα

Μια ακόμα παραστάτη για την φοβερή ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα και που για μια ακόμη φορά κάνει περήφανο το νησί με τις επιδόσεις της.

Αυτη την φορά στο κλειστό του Μοσχάτου επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με 70-85 και έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στην μεγάλη στιγμή της ανόδου που είναι πλέον θέμα χρόνου.

Ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά τα γούρια της ομάδας είναι πλέον γνωστά και όποτε κάνουν την εμφάνιση τους στο γήπεδο είναι γνωστό το αποτέλεσμα από πριν.

Δεν χάνουν αγώνα δήμαρχος-αντιδήμαρχος και βουλευτίνα και δίνουν θετική ενέργεια στην ομάδα όπως έγινε και στο Μοσχάτο με τον δήμαρχο Κ.Κουκά τον αντιδήμαρχο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και την βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού να είναι κοντά στις προσπάθειες της ομάδας όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.