ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα Δήλεια 2021

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα Δήλεια 2021
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο το βράδυ  οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου 11α Δήλεια τα οποία διεξήχθησαν στο Στάδιο του Κόρφου στη Μύκονο.
Οι διοργανωτές, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, ο Δήμος Μυκόνου και ο Μυκόνου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  κέρδισαν το στοίχημα να ξαναφέρουν στους αγώνες τα σωματεία και τους αθλητές και να φέρουν σε πέρας μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση.
Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία στίβου των Κυκλάδων, από σωματεία της Αθήνας και της Χαλκίδας αλλά και ανεπίσημες ομάδες παιδιών από την Σύρο και την Κέα για πέντε ώρες γέμισαν το στάδιο της Μυκόνου και δημιούργησαν ένα ενθουσιώδες κλίμα με χαρούμενες φωνές και επευφημίες σε όλη την διάρκεια των αγώνων.
Ο ΑΟΜυκόνου ευχαριστεί τα σωματεία  : Ανδριακό, Αίαντα Τήνου, Πανναξιακό, Ναξιακό 2003, Ήφαιστο Θήρας, ΑΟΠάρου, Παμμηλιακό, ΓΣ Κερατσινίου, ΓΑΣ Χολαργού, ΣΚΑ Χολαργού – Παπάγου, ΠΑΣ Ζωγράφου, Τρίτωνα Χαλκίδας, Γ.Σ Γαλατσίου “Γυμνάσιον” ,  ΑΟ Ερμής Νίκαιας, Πανελλήνιο ΓΣ,  Αρισταίο Κέας, Όμιλο Κλασικού Αθλητισμού 4ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου για την συμμετοχή τους στους αγώνες.
Οι καιρικές συνθήκες τελικά ήταν άριστες και είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν αξιόλογες επιδόσεις σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα θα πρέπει να τονιστεί το βαλκανικό ρεκόρ της Φανής Λύκου στο τριπλούν γυναικών (10.97) για την ηλικιακή κατηγορία 45-49, η επιστροφή της, ως μητέρα πλέον, της μαραθωνοδρόμου Ελευθερίας Πετρουλάκη η οποία αγωνίστηκε στα 3.000μ γυναικών, οι πολυπληθείς συμμετοχές στα 50μ των κοριτσιών της Κ12 (πάνω από 40 κορίτσια) και η απόλυτη επικράτηση των αγοριών του Αριστέου Κέας στα 3.000 μέτρα των Αντρών.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.