ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλάδες: Χειμερινό σκηνικό με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Κυκλάδες: Χειμερινό σκηνικό με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Ισχυρή γεύση χειμώνα θα πάρουν οι Κυκλάδες αυτή την εβδομάδα, καθώς από σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και για τις επόμενες ημέρες τα καιρικά φαινόμενα θα είναι άκρως χειμερινά με βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας. Ούτως ή άλλως, ολόκληρη η χώρα εισέρχεται σε ψυχρό μέτωπο με τις προβλέψεις να μιλούν για χιόνια μέχρι και στην Αττική.

Έτσι λοιπόν, για την Τρίτη στις Κυκλάδες παρουσιάζεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας η οποία στα νησιά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς με τους Βορειοδυτικούς ανέμους να ενισχύονται και να φτάνουν τα 5 με 7 μποφόρ. Ο καιρός σήμερα θα είναι βροχερός στα νησιά με πιθανότητα καταιγίδων και έντονων καιρικών φαινομένων από το μεσημέρι και μετά.

Την Τετάρτη 15/12 στις Κυκλάδες θα επικρατήσουν νεφώσεις με πιθανότητα βροχών. Οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα με τον υδράργυρο να κυμαίνεται μεταξύ 8 και 11 βαθμών.

Από την Πέμπτη 16/12 οι άνεμοι εξασθενούν όμως η θερμοκρασία αναμένεται να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα (τα μεγαλύτερα διαστήματα κάτω από 10 βαθμούς) τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή 19/12, με σοβαρή πιθανότητα βροχοπτώσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.