ΤΟΠΙΚΑ

Κουκάς:«Ένας μήνας που στην κυριολεξία μπήκε με το δεξί…»

Κουκάς:«Ένας μήνας που στην κυριολεξία μπήκε με το δεξί…»
Ένα διαχρονικό πρόβλημα του νησιού που γίνεται μεγαλύτερο όσο περνάει ο καιρός και αυξάνονται οι ανάγκες βρίσκει λύση.

Μια καλή είδηση που αφορά σε ένα πρόβλημα ζωτικής σημασίας ήρθε πρωί Παρασκευής μετά την συνάντηση του δημάρχου με τον υπουργό εσωτερικών.Αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κουκάς:

“Καλό μήνα σε όλους. Ένας μήνας που στην κυριολεξία μπήκε με το … δεξί, καθότι το Υπ. Εσωτερικών ενέκρινε την αίτηση χρηματοδότησης των 6 εκ ευρώ, που είχαμε κάνει από τον Ιανουάριο για την αναβάθμιση των υποδομών της αποχέτευσης.

Ένα διαχρονικό πρόβλημα του νησιού που γίνεται όλο και μεγαλύτερο όσο περνάει ο καιρός και αυξάνονται οι ανάγκες, λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κ. Φρατζέσκο Βιγλιάρη, καθώς και την τεχνική υπηρεσία για την έγκαιρη υποβολή, αλλά και για το άρτιο περιεχόμενο του τεχνικού δελτίου που κατατέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Επίσης, να ευχαριστήσω την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την έγκριση της χρηματοδότησης και την έμπρακτη στήριξη του νησιού.
Ελπίζω κι εύχομαι να εγκριθούν κι άλλες αντίστοιχες αιτήσεις που έχουμε υποβάλει και να κατανοήσουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς ότι η δημιουργία σύγχρονων υποδομών αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας για έναν κορυφαίο διεθνή τουριστικό προορισμό που συμβάλλει στην διεθνή προβολή της χώρας, αλλά και στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.