ΤΟΠΙΚΑ

ΣΟΚ:Η Μύκονος θρηνεί για τον λεβέντη της

ΣΟΚ:Η Μύκονος θρηνεί για τον λεβέντη της
Ο Τζώρτζης Μονογυιός αδελφός της Κατερίνας Μονογυιού έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην παραλιακή

Μια είδηση που σοκάρει απόψε το νησί και που μακάρι να μην ήταν αλήθεια έσκασε σαν βόμβα και γέμισε με πόνο βουβό.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ανασύρθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα από τα συντρίμμια αυτοκινήτου που πήρε φωτιά στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας ύστερα από τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα.

Ο οδηγός το αγόρασε σήμερα και το οδηγούσε για πρώτη φορά – Ανέπτυξε ταχύτητα  βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε πανω σε δέντρο όπου ανεφλέγη – Το δυστύχημα έγινε κοντά στην διασταύρωση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Παραλιακή

Το τροχαίο  δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στην Βούλα.

Συγκεκριμένα,  επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο πάνω σε δένδρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός Τζώρτζης Μονογυιός  ποροσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του και να κξεκινήσει μια τρελή πορεία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα  στη Ferrari ήταν και η συντροφός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.