ΤΟΠΙΚΑ

Η μοιραία Ferrari που έγινε το φέρετρο για τον Τζώρτζη Μονογυιό

Η μοιραία Ferrari που έγινε το φέρετρο για τον Τζώρτζη Μονογυιό
Ισχυρό ΣΟΚ στο νησί απόψε από την είδηση του θανάτου σε τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

Σε σοκ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η κοινωνία της Μυκόνου από την θλιβερή είδηση του θανάτου σε τροχαίο δυστύχημα του αδερφού της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη…

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες  ο οδηγός ποροσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό αλλά δεν τα καταφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η σορός του 45χρονου  μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

20220113 220447
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.