ΤΟΠΙΚΑ

Η Κατερίνα Μονογυιού, ως Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας, υποδέχτηκε τον Πρέσβη της Ταϋλάνδης στη Βουλή

Η Κατερίνα Μονογυιού, ως Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας, υποδέχτηκε τον Πρέσβη της Ταϋλάνδης στη Βουλή

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, ως Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ταϋλάνδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Ταϋλάνδης κ. Attakarm Wongchanamas, τον οποίο και καλωσόρισε στην Ελλάδα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας κ. Δημήτριος Βαγενάς, ο Γραμματέας κ. Σάββας Χιονίδης και το Μέλος κ. Γιάννης Λοβέρδος. Τέλος, οι βουλευτές και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας προσκάλεσαν τους ομολόγους τους να επισκεφτούν την Ελλάδα ώστε να εμβαθύνουν τη σχέση τους.
Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Συζητήσαμε για τις σχέσεις μεταξύ των χωρών μας, οι οποίες είναι καλές αλλά υπάρχουν περιθώρια ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μας. Ειδικότερα συζητήσαμε για τις προοπτικές συνεργασίας στον τουριστικό και στον πολιτιστικό τομέα.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.