ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η κακοκαιρία επιστρέφει στις Κυκλάδες

Η κακοκαιρία επιστρέφει στις Κυκλάδες

Η κακοκαιρία επιστρέφει μετά από ένα μικρό διάλειμμα λίγο ημερών. Καλό και όμορφο το χιόνι, αλλά κανείς δε θέλει να ξαναζήσει όσα είδαμε με το πέρασμα της “Ελπίδας”. Σε ορισμένες περιοχές της χώρας πάντως, ο χιονιάς θα κάνει ξανά την εμφάνισή του, αλλά αυτό μάλλον δε θα συμβεί στις Κυκλάδες.

Στα νησιά του νομού ο καιρός αναμένεται να χαλάσει από το απόγευμα του Σαββάτου καθώς προβλέπονται βροχές και καταιγίδες.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος και βροχερός με το θερμόμετρο να πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς και τους Βοριάδες να ενισχύονται στα 5 με 7 μποφόρ.

Προσωρινή βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Δευτέρα, αν και την Τρίτη για τα νησιά των Κυκλάδων οι μετεωρολογικές προβλέψεις δίνουν βροχές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.