ΤΟΠΙΚΑ

Η επιστροφή του σωματοφύλακα που ξυλοκοπήθηκε άγρια απο 15 άτομα στη Μύκονο

Η επιστροφή του σωματοφύλακα που ξυλοκοπήθηκε άγρια απο 15 άτομα στη Μύκονο

Εθεάθη να συνοδεύει κονβόι απο Ferrari και Lamborghini, στο πλευρό Ινδού δισεκατομμυριούχου – Καταθέτει αγωγή εναντίον των Γαλλοαλγερινών που τον λιθοβόλησαν

Ο Νίκος Αραβαντινός, σωματοφύλακας του εκκεντρικού πολυεκατομυριούχου Νταν Μπιλζέριαν, του μοντέλου Αντριάνα Λίμα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, επέστρεψε στα καθήκοντα του, τρεις περίπου μηνες μετά το άγριο επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του με πέτρες στη Μύκονο απο ομάδα Γαλλοαλγερινών.
Έπειτα απο μακρά νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών όπου χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο απο τη Μύκονο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του και τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη, ο Έλληνας σωματοφύλακας και ιδιοκτήτης της Pentagon Group που ειδικεύεται στη συνοδεία και φύλαξη Vip προσώπων, επεστρεψε στη δουλειά του.

Somatofilakas_2

Ο φακός του protothema.gr τον εντόπισε στο ελβετικό θέρετρο Saint Moritz, στο πλευρό του Ινδού δισεκατομμυριούχου βιομηχάνου Gautam Vijaypat Singhania και φίλων του που πραγματοποιούν road trip σε Γαλλία και Ελβετία με τρεις Ferrari. και δυο Lamborghini. Ειναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Raymond, του μεγαλύτερου παραγωγού υφασμάτων στον κόσμο.

Somatofilakas_3
Somatofilakas_4

Πηγή protothema.gr

Φρίξος Δρακοντίδης
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.