ΤΟΠΙΚΑ

«Ευχαριστούμε για τους αγώνες που απολαμβάνουμε μαζί σας»

«Ευχαριστούμε για τους αγώνες που απολαμβάνουμε μαζί σας»
Ένα σώμα μια ψυχή όλοι οι Μυκονιάτες δίπλα στην ομάδα όνειρο του μπάσκετ που σαρώνει στην Γ´Εθνική, αποθεωτικά σχόλια στα σοσιαλ

Ένα ακόμα ματς ο μπασκετικός ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ έδειξε τα δόντια του και παίζοντας καταπληκτικά στην Αγία Παρασκευή έφτασε άνετα σε μια ακόμη νίκη.

Μια νίκη που τον καθιστά πλέον τον ισχυρό στην κατηγορία και όπως όλα δείχνουν και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Β´Εθνικη κατηγορία.

Σε αυτή την προσπάθεια οι αθλητές και το προπονητικό τιμ δεν είναι μόνοι τους καθώς άπαντες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας στηρίζουν την ομάδα-μοντέλο.

Μάλιστα  στο κρίσιμο ματς στην Αγία Παρασκευή στις εξέδρες βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς όσο και η δημοτική σύμβουλος Τόνια Ανδρονίκου που στο τέλος έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους αθλητές του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ για την νέα  μεγάλη νίκη.

Χαρακτηριστική το σχόλιο της Τόνιας Ανδρονίκου στα σοσιαλ μίντια για την ομαδάρα του νησιού.

«Ευχαριστούμε για τους αγώνες που απολαμβάνουμε μαζί σας» έγραψε η εντεταλμένη σύμβουλος για τα θέματα του τουρισμού της Μυκόνου δείγμα του ενθουσιασμού που έχει προκαλέσει σε  όλους τους Μυκονιάτες η ομάδα μπάσκετ του νησιού που σαρώνει φέτος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.