ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανδρουλάκης-Παπανδρέου στη μάχη του Β΄ γύρου στις 12 Δεκεμβρίου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανδρουλάκης-Παπανδρέου στη μάχη του Β΄ γύρου στις 12 Δεκεμβρίου

Ο Γιώργος Παπανδρέου (27,6%) κερδίζει στο νήμα τον Αντρέα Λοβέρδο (26,6%) και θα αναμετρηθεί την επόμενη Κυριακή με τον Νίκο Ανδρουλάκη (37,11%) που πήρε «καθαρό» προβάδισμα, για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτός που θα αναμετρηθεί πολιτικά την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στον Β΄γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ για την προεδρία του κόμματος, καθώς έχει ισχνό μεν αλλά μη ανατρέψιμο προβάδισμα έναντι του Αντρέα Λοβέρδου που δήλωσε με τη σειρά του, πως θα είναι «παρών» για ένα ενωμένο ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε πρώτος δηλώσεις, λέγοντας: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Θα τιμήσω την εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, που αναμετρηθήκαμε με πολιτικό πολιτισμό και με ενότητα, κάτι που είναι η παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

«Οι πολίτες αποφασίζουν για το μέλλον της παράταξης»

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και το «υποδέχθηκε»… παγωμένα, είπε από την πλευρά του: «Αυτή την Κυριακή πετύχαμε τον στόχο να κινητοποιήσουμε μαζικά μεγάλο αριθμό προοδευτικών πολιτών. Την άλλη Κυριακή οι πολίτες που σήμερα μας τίμησαν με τη μεγαλειώδη συμμετοχή τους, αποφασίζου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.