ΤΟΠΙΚΑ

«Είμαστε εδώ πάντα για τις ανάγκες του τόπου και των κατοίκων με την δημιουργία του ιδρύματος»

«Είμαστε εδώ πάντα για τις ανάγκες του τόπου και των κατοίκων με την δημιουργία του ιδρύματος»
Δυο χρόνια συμπληρώνονται από την ίδρυση του Florios Foundation και ο ιδρυτής του Φλώριος Ασημομύτης έκανε απολογισμό

Δυο χρόνια λειτουργίας σε ένα ιερό σκοπό με γνώμονα πάντα την βοήθεια του συνανθρώπου το ίδρυμα Florios Mykonos Foundation έχει να μετρά έναν απολογισμό σε υλικοτεχνική υποδομή που μόνο μια τέτοια πρωτοβουλία στη Μύκονο μπορούσε να σταθεί.

Ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης με αφορμή την συμπλήρωση δυο ετών από την δημιουργία του ιδρύματος στάθηκε στο έργο αλλά και στην  φιλοσοφία μιας τέτοιας προσπάθειας.

“Κλείνοντας σχεδόν 2 χρόνια από την ανακοίνωση της δέσμευσης από την πλευρά μου και του Ιδρύματος μου Florios Mykonos Foundation για την προσφορά αγαθών και την κάλυψη ουσιαστικών ελλείψεων του νησιού της Μυκόνου, ερχόμαστε σήμερα να δηλώσουμε έμπρακτα την εκπλήρωση των υποσχέσεών μας επιβεβαιώνοντας τα λόγια μας με πράξεις .


Έχοντας παραδώσει τα δύο περιπολικά στο ΑΤ Μυκόνου , το ασθενοφόρο που πρόσφατα μπήκε και σε λειτουργία όπως και ιατροφαρμακευτικά αναλώσιμα, κλωβό αερομεταφοράς ασθενών covid και συμπιεστές οξυγόνου στο ΚΥ Μυκόνου,
με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το σκάφος SKIPPER Patrol 38 πρόκειται να παραδοθεί στο Λιμεναρχείο Μυκόνου περί τα τέλη του τρέχοντος έτους μετά και τις απαραίτητες αποδοχές που λάβαμε από το Λειμεναρχειο Μυκονου το Υπουργείο Ναυτιλίας και Οικονομικών.

Με την βοήθεια και συνεισφορά του φίλου και συνοδοιπόρου Φιντιρίκου Δημήτρη αλλά και των αδερφών Σταυρουλάκη, ιδιοκτητών της κατασκευάστριας εταιρείας SKIPPER , η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή και από κοινού δωρεά του εν λόγω σκάφους αξίας περίπου 300.000€, μπορούμε σήμερα να κλείσουμε έναν κύκλο προσφοράς και αγάπης προς τον τόπο μας.

Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του τόπου και των κατοίκων αυτού, προσφέροντας λύσεις και βοήθεια όπου αυτό είναι δυνατό..”

Για το ίδρυμα
FLORIOS MYKONOS FOUNDATION

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.