ΤΟΠΙΚΑ

Δίπλα στην ομάδα του μπάσκετ στην Ερμιόνη ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς

Δίπλα στην ομάδα του μπάσκετ στην Ερμιόνη ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς
Ο Αλέκος Κουκάς δίπλα σε όλους και σε όλα και για τον αθλητισμό του νησιού βρέθηκε αυθημερόν στην Ερμιόνη παρέα με τον Νικόλα Δακτυλίδη.

Στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, φαίνεται σε μία εξ αυτών και ο Αλέκος Κουκάς παρέα με τον Νικόλα Δακτυλίδη πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ.

Άνθρωποι που δεν  σταματούν  να βρίσκονται  στο πλευρό των ομάδων του νησιού, να βοηθούν και να βρίσκονται  δίπλα σε όλους και σε όλα, ήταν στην Ερμιόνη και βρέθηκαν δίπλα στο μπάσκετ στην νίκη της πρεμιέρας .

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο ΑΟ Μυκόνου τις υποχρεώσεις του στην Γ’ Εθνική, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησε του ΑΟ Ερμιονίδας με 85-89.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.