ΤΟΠΙΚΑ

Βιβλική καταστροφή, μια τρατορία, ένα συνεργείο και αυτοκίνητα στο έλεος της φωτιάς

Βιβλική καταστροφή, μια τρατορία, ένα συνεργείο και αυτοκίνητα στο έλεος της φωτιάς
Με υπεράνθρωπες προσπάθειες και με μεγάλο κίνδυνο, πυροσβέστες, πολιτική προστασία και πολίτες έσβησαν την φωτιά στον Ορνό

Μεγάλη ήταν η καταστροφή από την πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ στην περιοχή του Κόρφου της Μυκόνου και κατέστρεψε μια τρατορία, ένα συνεργείο αυτοκινήτων και πολλά παρκαρισμένα προς επιδιόρθωση οχήματα.

Η πυρκαγιά έσβησε οριστικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών της Μυκόνου, με την συνδρομή της πολιτικής προστασίας του Δήμου και την συνεισφορά πυροσβεστικού οχήματος από το αεροδρόμιο της Fraport.


Απο την πρώτη στιγμή πολλοί κάτοικοι του νησιού έσπευσαν να βοηθήσουν ενώ αμέσως στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς καθώς και ο μητροπολίτης Δωρόθεος ο Β´ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Άνω Μερά για την ενθρόνιση του νέου ηγούμενου Αλέξιου.

Απο την πυρκαγιά μεγάλες ζημιές έπαθε και τον συνεργείο του Σταύρου Κουσαθανά( Γέμελος) που βρίσκονταν δίπλα στην τρατορία που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Πριν λίγη ώρα όπως βλέπετε τις σχετικές εικόνες η πυρκαγιά έσβησε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.