ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αρχή με απαγορευτικό με την κακοκαιρία «Διομήδης»

Αρχή με απαγορευτικό με την κακοκαιρία «Διομήδης»

Η κακοκαιρία Διομήδης επηρεάζει για δεύτερη ημέρα τη χώρα μας την Τρίτη 11/01, δίνοντας κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις, αλλά και χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Παράλληλα έχουμε αύξηση της έντασης των ανέμων με το Βόρειο Αιγαίο να είναι το πρώτο που δέχεται το βασικό κύμα… και είναι χαρακτηριστικό ότι στην Λήμνο η ένταση έχει αγγίξει τα 90 χιλιόμετρα ανά ώρα σε ριπές ανέμων..

Μοιραία έρχεται και το πρώτο απαγορευτικό απόπλου πλοίων. Με βάση την ενημέρωση από τη σελίδα της Blue Star Ferries “τα πλοία Blue Star Myconos και Express Skiathos θα μείνουν .. σπίτι”. Και δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια…

F/B BLUE STAR MYCONOS
Την Τρίτη 11/01/2022 από Πειραιά και αύριο Τετάρτη 12/01/2022 από Καβάλα, θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
Το πλοίο θα παραμείνει στον Πειραιά και εφόσον οι καιρικές συνθήκες βελτιωθούν, θα αναχωρήσει στο εγκεκριμένο δρομολόγιο της Παρασκευής 14/01/2022.

F/B ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ
Την  Τρίτη 11/1/22 , από Βόλο 08:00 για Σκιάθο – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκόπελο – Αλόννησο και επιστροφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πηγή: naxospress.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.