ΤΟΠΙΚΑ

«Από σήμερα με ελπίδα,με αισιοδοξία και πίστη βλέπουμε μπροστά το 2022»

«Από σήμερα με ελπίδα,με αισιοδοξία και πίστη βλέπουμε μπροστά το 2022»
Ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του στέλνει ευχές γεμάτες αισιοδοξία με την Ανατολή της νέας χρονιάς

Με μήνυμα αγάπης και κυρίως αισιοδοξίας ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς υποδέχεται το νέο έτος. Δείτε την ανάρτηση του:

«Αφήνουμε πίσω μια δύσκολη χρονιά, στην οποία ο κόσμος  δοκιμάστηκε λόγω της πανδημίας.
Μια χρονιά που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στην ζωή μας και την καθημερινότητας μας.Μια χρονιά με περιορισμούς, με πίεση, με δυσκολίες και κυρίως με απώλειες συνανθρώπων μας,εξαιτίας της λαίλαπας του κορονοϊού.

Το 2021 μας πήρε πολλά, αλλά μας δίδαξε ακόμα περισσότερα, γιατί απέναντι στις αντιξοότητες, καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, με πείσμα, υπομονή και σκληρή προσπάθεια.

Μια προσπάθεια την οποία συνεχίζουμε για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας στην Μύκονο.Γιατί ξέρουμε να παλεύουμε στην Μύκονο και κυρίως στις κρίσιμες ώρες να είμαστε ενωμένοι.

Από σήμερα  με ελπίδα, με αισιοδοξία και πίστη βλέπουμε μπροστά  το 2022 .

Να πάμε με υψηλότερους στόχους, να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά – προσωπικά και συλλογικά – για να δώσουμε στον τόπο μας την βοήθεια που του αξίζει ώστε να μείνουμε πρωταγωνιστές.

Μια ομάδα, μια ψυχή όλοι και με την ελπίδα ότι το νέο έτος η ζωή μας θα επιστρέψει στην κανονικότητα, εύχομαι σε όλους, το 2022 να είναι μια καλύτερη χρονιά με υγεία, δύναμη, αγάπη, ευτυχία και ευημερία.

Αλέκος Κουκάς

Αντιδήμαρχος Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.