ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Απαγορευτικό απόπλου και την Τετάρτη, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Απαγορευτικό απόπλου και την Τετάρτη, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία στη χώρα μας, με κύρια χαρακτηριστικά της τους θυελλώδεις ανέμους και τις έντονες, κατά διαστήματα, βροχοπτώσεις.
Ως εκ τούτου και με την πρόγνωση του καιρού να αναφέρει πως από το μεσημέρι της Τετάρτης, αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων, το απαγορευτικό απόπλου, που βρίσκεται σε ισχύ από χθες το απόγευμα, θα συνεχίσει να κρατάει τα πλοία, δεμένα στα λιμάνια.

Σύμφωνα λοιπόν και το ταξιδιωτικό γραφείο Blue Travel στη Νάξο, το “Blue Star Delos” δεν θα εκτελέσει και το αυριανό του δρομολόγιο προς Παροναξία, Ίο – Σαντορίνη και επιστροφή, ενώ και το “Paros” δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο, Σύρο – Τήνο – Μύκονο και επιστροφή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.