ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτο τροχαίο στην Άνδρο – Aυτοκίνητο «μπούκαρε» σε αυλή σπιτιού

Απίστευτο τροχαίο στην Άνδρο – Aυτοκίνητο «μπούκαρε» σε αυλή σπιτιού

Ήταν λίγο μετά τις 10:30 όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσγειωθεί σε αυλή σπιτιού και να γκρεμίσει το τοίχο τους.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο, βγήκαν έντρομοι από το σπίτι και αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει προσγειωθεί στην αυλή τους. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους ενοίκους στην αυλή.

”Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος!!!!! Λίγο μετά τις 10.30 εχθές το βράδυ!
Όταν ένα Nissan Navara προφανώς με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσγειώθηκε μέσα στην αυλή μας! Ο θόρυβος απερίγραπτος…..το ΣΟΚ τεράστιο!
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί αν είχε γίνει 10 λεπτά νωρίτερα που επέστρεφε στο σπίτι ο Άνδρας μου με το παιδί μου! Ευτυχώς λοιπόν και εμείς αλλά και ο οδηγός είμαστε όλοι καλά! Ηθικό δίδαγμα η μεγάλη ταχύτητα μόνο κακό μπορεί να δώσει απλόχερα” αναφέρει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.
Γιώργος Σολαρης
Πηγή Cyclades24.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.