ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αναγνώριση στο έργο του Μητροπολίτη Δωρόθεου του Β´

Αναγνώριση στο έργο του Μητροπολίτη Δωρόθεου του Β´

Μετά την πρόσφατη παραίτηση του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιου, με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ανέλαβε καθήκοντα τοποτηρητή, μέχρι η Σύνοδος της Ιεραρχίας να αποφασίσει για την πλήρωση του θρόνου της Ι.Μ. Θήρας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, “ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στη Σαντορίνη και άμα τη αφίξει του επεσκέφθη στο Επισκοπείο Θήρας τον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη κ. Επιφάνιο, προς τον οποίο εξέφρασε την τιμή και την αγάπη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’, των Μελών της Ιεράς Συνόδου και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Επιφάνιος υπεδέχθη τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ με αγάπη και αντήλλαξε μαζί του απόψεις για πνευματικά και εκκλησιαστικά θέματα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ την Πέμπτη θα επιστρέψει στη Μύκονο και το απόγευμα θα προστεί του Εσπερινού της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.