ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές και άρση μέτρων στην εστίαση

Αλλαγές και άρση μέτρων στην εστίαση

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε την Τετάρτη τελικά την άρση του περιορισμού στον αριθμό καθήμενων ανά τραπέζι.

Ωστόσο, παραμένουν σε ισχύ τα πρωτόκολλα σχετικά με τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων και τους κανόνες υγιεινής, όπως επίσης και η απαγόρευση ορθίων στη διασκέδαση, σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Οι επιστήμονες εισηγήθηκαν να παραμείνει ως έχει η κατάσταση (πέρα από την αύξηση των καθήμενων ανά τραπέζι) για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Ανοιχτό προς συζήτηση φαίνεται ακόμα πως παραμένει το θέμα των καρναβαλιών, το οποίο θα επανεξεταστεί, αν και η εκτίμηση είναι πως πολύ δύσκολα θα δοθεί το πράσινο φως.

Δεδομένου ότι τόσο η εστίαση όσο και η διασκέδαση έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα λόγω της πανδημίας, κρίθηκε ότι μπορεί να υπάρξει μία περαιτέρω χαλάρωση μέτρων, που θα αξιοποιηθεί εν όψει Τσικνοπέμπτης και καρναβαλικής περιόδου.

Σημειώνεται πως τα μέτρα που αφορούν τα γήπεδα, την εστίαση και τη διασκέδαση παραμένουν για τουλάχιστον ακόμη μία εβδομάδα ως έχουν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.