ΕΛΛΑΔΑ

Ακυβέρνητο σκάφος έξω από την Αμοργό-Καλά στην υγεία τους οι εννέα επιβαίνοντες.

Ακυβέρνητο σκάφος έξω από την Αμοργό-Καλά στην υγεία τους οι εννέα επιβαίνοντες.

Ακυβέρνητο σκάφος έξω από την Αμοργό-Καλά στην υγεία τους οι εννέα επιβαίνοντες.

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες (2/10), η Λιμενική Αρχή Αμοργού για ακυβερνησία σκάφους, αγνώστων λοιπών στοιχείων, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του Όρμου Καταπόλων Αμοργού και σε απόσταση 1 ν.μ. περίπου, με εννέα (09) επιβαίνοντες.

Άμεσα για την ανωτέρω περιοχή απέπλευσε το Ε/Π-Α/Κ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΗΤΑΣ” Σ.Ν. 161, όπου εντόπισε το ανωτέρω ακυβέρνητο σκάφος, ονόματι “ΝΑΝΟΟ” Ν.Π. 12136 και ξεκίνησε η διαδικασία ρυμούλκησης του. Το “ΝΑΝΟΟ” προσέδεσε με ασφάλεια στον λιμένα Καταπόλων Αμοργού, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, οι οποίοι δεν χρήζουν ιατρικής βοήθειας.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αμοργού του Λιμεναρχείου Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.