ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται ανακοινώσεις για άρση των περιορισμών: Οι εισηγήσεις που θα γίνουν την Τετάρτη

Έρχονται ανακοινώσεις για άρση των περιορισμών: Οι εισηγήσεις που θα γίνουν την Τετάρτη
Οι τρεις τομείς της καθημερινότητας στην Ελλάδα που αναμένεται εντός της εβδομάδας να υπάρξει χαλάρωση των μέτρων.

Τα κρούσματα μπορεί να συνεχίζουν να είναι σε υψηλά επίπεδα, αλλά παρουσιάζουν σημαντική μείωση σε όλους τους δείκτες. Τόσο στους θανάτους, όσο και στις νοσηλείες που χρειάζονται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας...

Κάτι που επιτρέπει τους ειδικούς και την κυβέρνηση να εξετάσουν σοβαρά νέα χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για τους εμβολιασμένους. Μία χαλάρωση που θα συζητηθεί την Τετάρτη στην καθιερωμένη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που θα κάνει την εισήγησή της στο Υπουργείο Υγείας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η χαλάρωση αυτή θα αφορά τρεις κυρίως τομείς που θα αφορούν την διασκέδαση…

  • Για παράδειγμα αναμένεται να επιτρέπονται οι όρθιοι σε μπαρ και καφετέριες, κάτι που προς το παρόν απαγορεύεται.
  • Αναφορικά με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, θα επιτραπούν κάποιες, όχι όμως παρελάσεις. Το ποιες και πως θα είναι αυτές, δεν έχει γίνει γνωστό.
  • Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξει αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα, η οποία μέχρι σήμερα είναι στο 10% με μάξιμουμ τους 1.000 θεατές. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν οτι θα φτάσει το 70%.

Τέλος, αξίζει να σημειώσει πως όλα τα περιοριστικά μέτρα, αναμένεται να αρθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου που ξεκινά η τουριστική περίοδος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.